25.11. / Gabor Bolla Quartet

25.11.2023 / Cafe Divino / Link to event

  • Gabor Bolla sax
  • Tba piano
  • Daniel Franck bas
  • Tba drums

Gabor Bolla blev født i 1988, Budapest.At en alder af ti begyndte han at spille klarinet, tolv år gammel vandt han førstepræmien i National Music Schools ’Competition i Ungarn. Han begyndte at spille saxofon i 2003, samme år som han nåede semifinalen i World Saxophone Competition på Montreux Jazz Festival. I 2004 modtog han Hans Koller-prisen som årets talent i Østrig, og i 2005 vandt Bolla-kvartetten både Grand Prix og Prix du Public på Avignon Jazz Festival i Frankrig. I 2006 vandt han Hans Koller Prisen – New York Stipendium Siden 2014 har han haft base i København.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *