1.12. / JACO PASTORIUS BIRTHDAY CELEBRATION

 

01. 12. 2023 / Louisiana Museum / Link to event

“Vær med til at fejre den nu afdøde Jaco Pastorius’ fødselsdag med en spektakulær koncert, under ledelse af hans søn Felix Pastorius, en verdensklasse-musiker og bas-virtuos ligesom sin far, dog med sin helt egen stil. Med sig på scenen har han bl.a. trommeslager-legenden Lenny White.

Line-up:
Felix Pastorius – elektrisk bas (US)
Lenny White – trommer (US)
TBA – Piano & keyboard
Gabor Bolla – tenorsax (HU)

Udover at være tidligere medlem af Chick Coreas banebrydende gruppe Return To Forever – præcis som Stanley Clarke – er Lenny White også trommeslageren på størstedelen af de genre-definerende albums i jazz/fusion-bevægelsen. Herunder blandt andet og ikke mindst Jaco Pastorius’ meget berømte selvbetitlede debutalbum fra 1976 og Miles Davis’ Bitches Brew fra 1970.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *